A Tizes filozófiája

Ahogyan azt már előzőleg megfolgalmaztuk: Sportolj, fejlődj és érezd jól magad, aktívan szerezz élményeket inspiráló környezetben! – Ez lenne a fő célkitűzésünk, küldetésünk, hogy egy egészségesebb, aktívabb környezetet biztosítsunk mindazoknak, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat. Bízunk benne, hogy a nálunk eltöltött idő alatt jól fognak szórakozni az ide látogatók, korosztálytól függetlenül, hiszen az aktív életvitelt nem kell korhoz kötni, sosincs elég korán elkezdeni és sosincs késő újra belevágni!

Az egészség fejlesztése

Számos szolgáltatásunk közül, illetve a rengeteg lehetőség adta kínálatból bízunk benne, hogy Ön is megtalálja azt a sportolási tevékenységet, mellyel aktivitást vihet a mindennapjaiba és kikapcsolódhat akár az egyéni fejlesztő foglalkozásaink alatt, vagy egy nagy csapatban, együtt a barátaival, ismerőseivel közösen.

Születésnaptól a táborokig

Központunkban gondoltunk számos más tevékenység lehetőségének biztosítására is, legyen az akár egy születésnapnak helyet adó óriási élménynap, vagy egy közös céges csapatépítő programokkal teli eseménysorozat része, biztosak vagyunk benne, hogy a TIZES-ben jól fogják érezni magukat! Lehetőséget biztosítunk pályabérlésre a hét minden napján, illetve előre egyeztett időpontban személyes egyéni képzéseinket tartó edzőinkkel is felveheti a kapcsolatot. Nagy szeretettel várjuk mindazokat, akiknek szándékukban áll különboző sporttáborokat szervezni, hiszen számos sportágnak tudunk helyet és lehetőséget biztosítani, továbbá bajnokságok és egyéb rendezvények lebonyolításában is állunk rendelkezésükre.

A lényeg, hogy mi megadjuk a lehetőséget, Önnek már csak meg kell ragadnia azt egy aktívabb, egészségesebb élet eléréséhez!